Ontdek

Arrangementen

Het Museum Stad Appingedam kent diverse arrangementen, voor groepen, scholen en natuurlijk kunnen wij ook een arrangement samenstellen naar wens.

Groepsarrangementen

Er zijn verschillende mogelijkheden als u als groep (vanaf 10 personen) het museum wilt bezoeken:

  • Alleen entree: € 5,- per persoon
  • Entree met rondleiding: € 7,50 per persoon
  • Entree, rondleiding, 2 kopjes koffie of thee met koek/cake: € 12,50 p.p.
 

Naar wens kan een ander arrangement worden samengesteld.
Voor informatie of reserveren: tel. 0596-680168 of stuur een mailtje naar info@museumstadappingedam.nl , u ontvangt z.s.m. bericht. Houdt u er rekening mee dat het museum gesloten is op maandag en dat u wanneer u vrijdag een mailtje stuurt, niet eerder dan dinsdag antwoord kunt verwachten.

Speciaal schoolarrangement

Voor schoolklassen bieden we het arrangement Middeleeuwen aan. De school ontvangt vooraf een lesbrief om de kinderen voor te bereiden op het bezoek. De kinderen worden ingedeeld in groepen van ca. 12 kinderen en krijgen vervolgens een rondleiding door het museum en een stadswandeling met een gids. Dit arrangement kan aangepast worden aan alle leeftijden, van groep 1 t/m groep 8. Maximaal 30 kinderen per keer.

Prijs: € 6,- per persoon (leerling/begeleider), inclusief ranja en fruit voor de kinderen en koffie/thee voor de begeleiders.

Het arrangement hoeft niet direct afgerekend te worden, het museum kan naderhand een factuur naar de school sturen. Een arrangement bespreken? Stuur dan een mailtje
naar: info@museumstadappingedam.nl , u ontvangt z.s.m. bericht. Bellen kan ook: tel. 0596-681068. Wilt u een ander arrangement of thema? Neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.